Volei (M): Voleibaliștii craioveni sunt optimiști înaintea meciului cu U Cluj

0
409
Căpitanul Bogdan Ene și coordonatorul Ionuț Teleleu au prefațat meciul din etapa cu numărul 5 din Divizia A1 la volei masculin SCMU Craiova - U Cluj / Sala Polivalentă, 26 octombrie 2017 - FOTO: Ionuț Greere
Căpitanul Bogdan Ene și coordonatorul Ionuț Teleleu au prefațat meciul din etapa cu numărul 5 din Divizia A1 la volei masculin SCMU Craiova – U Cluj / Sala Polivalentă, 26 octombrie 2017 – FOTO: Ionuț Greere

Vicecampioana României la volei masculin, SCMU Craiova, primește vizita formației Universitatea Cluj, sâmbătă, de la ora 17:30, la Sala Polivalentă din Craiova. Meciul contează pentru etapa cu numărul 5 din Divizia A 1 masculin.

În cadrul unei conferințe de presă susținută la Polivalentă, căpitanul Bogdan Ene și coordonatorul Ionuț Teleleu, au prefațat partida contra ardelenilor. Voleibaliștii craioveni sunt optimiști înaintea acestei partide și sunt convinși că vor obține cele 3 puncte puse în joc.

„Clujul vine la Craiova cu un moral bun, după ce a câștigat un set în fața Stelei. Trebuie să fim foarte atenți și să pregătim jocul cu maximă seriozitate. Este un campionat imprevizibil, cu multe suprize, Dejul a luat punct la Zalău, noi ne-am încurcat la Baia Mare, iar acum trebuie să câștigăm cele trei puncte puse în joc. Nu trebuie să ne panicăm și în campionatul trecut am început la fel de slab, după cinci etape eram pe locul 6, dar până la final am ieșit vicecampioni”, a spus Bogdan Ene, căpitanul alb-albaștrilor.

La rândul său, coordonatorul Ionuț Teleleu este convins că echipa sa se va impune în jocul de la sfârșitul acestei săptămâni.

„Va fi o partidă dificilă cu “U” Cluj, care a făcut câteva surprize în acest sezon. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să luăm cele trei puncte. Ne aşteaptă un program dificil în partidele viitoare, de aceea sâmbătă nu trebuie să facem paşi greşiţi. O luăm meci cu meci, ne omogenizăm şi sper să avem rezultate bune.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.