Judo: Judokanii craioveni au cucerit 8 medalii la Campionatul Național U 15

0
346

Judokanii craioveni s-au întors acasă cu 8 medalii de la Campionatului Național U15,  competiție care a avut loc zilele trecute la Ploiești. 

Reprezentanții CSM Craiova nu au dezamăgit, clasându-se pe primele trei locuri ale podiumului. Alexia Ușurelu a obținut titlul național la categoria 44 kg, Lucian Ciciu a adjudecat o medalie de argint în limitele categoriei 50 kg, iar Ștefania Balica a adus acasă un bronz la +52 kg. Sora sa, Andreea Balica, nu a prins podiumul la Ploiești, clasându-se pe locul cinci. Judoka sunt pregătiți de antrenorul Adrian Nicola.

Tot 3 medalii au câștigat și sportivii de la CSU Craiova, toate fiind de bronz. Daria Gheorghe (44 kg), David Mitran (66 kg) și Răzvan Dumitru (+66 kg) s-au clasat pe locul trei la Ploiești.

Judokanii de la LPS Craiova nu s-au lăsat mai prejos și au urcat de două ori pe podiumul de premiere. Alexia Birtu (+44) s-a încununat cu titlul de campioană națională, iar Andreea Stan (+52) a urcat pe a doua treaptă a podiumului. Sportivii sunt pregătiți de antrenorii Mihai Voinea și Adrian Nicola.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.