Deşi Mircea Lucescu anunţase să s-a înţeles cu Răzvan Burleanu pentru a organiza un amical între naţionalele României şi Turciei la Craiova, se pare că olteni au alte planuri pentru stadionul „Ion Oblemenco”.

Marcel Popescu a declarat pentru DigiSport că Universitatea Craiova și-a programat un amical contra campioanei Cehiei, Slavia Praga, pe 9 noiembrie, dată la care FRF dorea să întâlneacă în Bănie reprezentativa Turciei.

„Noi nu am fost consultați și nici întrebați de către cei de la FRF despre vreun meci al naționalei. Așa că nu este nimic adevărat că amicalul cu Turcia s-ar juca aici. Noi avem deja contract semnat, încă de pe data de 7 septembrie, adică de aproximativ o lună, cu cei de la Slavia Praga, campioana Cehiei. Anunțul oficial nu a fost încă făcut, deoarece am convenit cu cei de la Slavia să ieșim public cu informația după meciul lor cu Villarreal din Europa League. Este însă un amical de lux, cu una dintre campioanele Europei, care participă și în grupele Europa League. Vă dați seama că în aceste condiții, nu putem reprograma sau anula această partidă”, a spus Marcel Popescu, președintele Universității Craiova, la Digi Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.