Volei (M): Dănuț Pascu a vorbit despre nivelul de pregătire al echipei SCMU Craiova. Programul primei zile de la Cupa „Radu Zamfirescu” a suferit modificări

0
490
Danut Pascu, antrenor SCMU Craiova / FOTO: Ionuț Greere
Danut Pascu, antrenor SCMU Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Dănuț Pascu, antrenorul echipei de volei masculin SCMU Craiova, a prefațat turneul amical Cupa „Radu Zamfirescu”, competiție care se va disputa la Craiova, în perioada 21-23 septembrie 2017.

Antrenorul vicecampioanei a vorbit despre nivelul de pregătire al craiovenilor și a subliniat faptul că după turneul de la Steaua își va face o idee despre sextetul de bază cu care va aborda noul sezon al Divizie A 1.

„La turneul de la Ploiești nu m-a interesat în mod direct rezultatele, m-a interesat în primul rând să joace toți jucătorii, să verific potențialul lor. Avem o structură solidă, a început să funcționeze partea de omogenizare și a relațiilor de joc. La finalul turneului de la Craiova sper să putem spune că am format o echipă competitivă. În momentul de fața suntem la 50-60 % din capacitatea meaximă și aici trebuie să spunem că în proporție de 90 % suntem o echipă nouă, cu jucători din multe țări, cu mentalități diferite. Pentru noi urmează săptămâna viitoare și un turneu amical la Steaua București, iar după acele meciuri sper să cristalizez sextetul de bază.”

Programul primei zile a turneului din Sala Polivalentă a suferit modificări:
17.00 SCMU Craiova – Unirea Dej / 19.00 Tricolorul Ploiești – CSM București

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.