1×2: Pronosticuri propuse de Pariuri.com pentru etapa intermediară din Liga 1

0
319

Pariuri.com este un nou site de ponturi și pronosticuri online unde poți fi la curent cu tot ce se întâmplă în lumea pariurilor. În plus, cei mai buni tipsteri din România îți pregătesc zilnic zeci de ponturi și pronosticuri pentru cele mai țări meciuri din Europa. Pentru partidele din etapă preliminară a Ligii 1, colegii de la Pariuri.com ne-au propus câteva ponturi interesante.

Botoșani vs Poli Iași
Partidă dintre Botoșani și Poli Iași are loc miercuri de la oră 18:30. Casele de pariuri o dau că favorită înaintea acestui meci pe Botoșani, echipă care a reușit să strângă 19 puncte în primele 10 etape. De partea cealaltă Iașiul a înregistrat deja 3 victorii în noul sezon, ultima acasă împotrivă celor de la Voluntari. În ultimele 3 confruntări directe Poli Iași a câștigat de fiecare data. Pe teren propriu Botoșani are 4 victorii în 6 meciuri, în timp ce Iași a legat 3 rezultate de egalitate în deplasările de la Juventus, Astra și FCSB. Pronosticul nostru pentru acest meci este: Ambele echipe marchează.

Dinamo vs Concordia Chiajna
Dinamo trece printr-o perioadă mai slabă. Fanii dinamoviști nu au primit foarte bine vestea în care Cosmin Contra era anunțat noul selecționer al naționalei României. Contra a făcut minune cu echipă pusă la dispoziție de Negoita, fiind la un pas sezonul trecut să câștige campionatul după un final nebun de sezon. Chiajna este una din potențialele echipe care se băț la retrogradare. Au reușit să acumuleze doar 5 puncte în 10 etape și deja au bifat 7 eșecuri. Surprinzător, Chiajna a câștigat sezonul trecut ultimele 2 meciuri împotrivă dinamoviștilor. Pronosticul pentru acest meci este: Victorie Dinamo.

Viitorul Constanța vs Juventus București
Echipă antrenată de Gică Hagi nu a reușit să întoarcă și a două oară scorul în ultima etapă cu Astra Giurgiu, bifând astfel al cincilea eșec în 10 etape. De partea cealaltă Juventus București nu a reușit să câștige nici o partidă în Ligă 1 și este ultima în clasament. În confruntările directe din ligă secundă, Viitorul a marcat de fiecare data și a învins în ultimul meci cu scorul de 2-0. Pe teren propriu Viitorul are o singură victorie în ultimele 5 meciuri. Trupă lui Hagi are nevoie de cele 3 puncte puse în joc pentru a se menține în luptă pentru un loc de Play-Off. Pronosticul pentru acest meci este: Victorie Viitorul Constanța.

Gaz Metan Medias vs Astra Giurgiu

Gaz Metan are o perioada foarte slaba in noul sezon. A inregistrat deja 8 esecuri in primele 10 etape, poate si din cauza problemelor din echipa. Se anunta un sezon dezastruos pentru gazdele din aceasta seara daca nu se rezolva in curand problemele financiare. Astra Giurgiu este in forma maxima si a inregistrat deja 3 victorii la rand cu Juventus, Botosani si Viitorul Constanta. Pentru acest meci propunem o cota interesanta de peste 2.00 deoarece nu ne asteptam la vreo surpriza din partea gazdelor. Forma buna aratata de jucatorii Astrei ne face sa speram la o victorie pe terenul mediesenilor.

CFR Cluj vs FCSB
Este derby-ul etapei, meci în care cel mai probabil se întâlnesc campioană și vicecampioană noului sezon. Acum cine va termină pe primul loc încă nu putem știi cu exactitate, dar CFR are de început un avans de 4 puncte față de steliști. În 10 meciuri trupă antrenată de Dan Petrescu a pierdut o singură data în față revelației noului sezon, Poli Timișoara. Sezonul trecut ambele echipe au câștigat câte o partidă în confruntările directe, iar meciurile de la Cluj s-au încheiat la egalitate. Sezonul acesta CFR Cluj a câștigat toate meciurile de pe teren propriu în care a primit un singur gol. Ne așteptăm la un meci interesant cu o formație ofensivă a roș-albaștrilor împotrivă celei mai bune aparari din Ligă 1. Pronosticul pentru acest meci este: Egalitate la pauză.

ATENȚIE !!! Nu paria niciodată mai mult decât iți poți permite !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.