FOTO Liga 3: CSO Filiași a câștigat la scor de neprezentare cu Becicherecu Mic

0
599
CSO Filiași – Becicherecu Mic 3-0 / FOTO: Ionuț Greere
CSO Filiași – Becicherecu Mic 3-0 / FOTO: Ionuț Greere

CSO Filiași a câștigat vineri, scor 3-0, meciul disputat în comapania formației Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, contând pentru etapa a IV-a din Liga 3, Seria 4. 

Gazdele au marcat toate cele trei goluri în primele 30 de minute din prima repriză. Scorul a fost deschis în minutul 5, Ionuț Badea a şutat de la 12 metri în colțul din dreapta al porții după o pasă de pe stânga a lui Neacşu. Filiași și-a majorat avantajul pe tabela de marcaj din lovitură de la 11 m. Nicușor Neacșu a transformat un penalty obținut de de Dinu, după un fault de galben al lui Catrici. Scorul final a fost stabilit de același neacșu, care a marcat cu poarta goală, după o neînțelegere în apărarea oaspeților.

Repriza secundă a fost foarte slabă, singura ocazie de gol a aparținut lui Dinu, care nu a reușit să marcheze din 6 metri.

CSO FILIAȘI – BECICHERECU MIC 3-0 (3-0)

CSO Filiași: Nica – Cruşoveanu, Tereche, Preda, Geanimu, Borneci (46 Papa), Tudor, Neacşu (74 Duma), Chivu, Dinu (81 Moraru), Badea (78 Borhot). Antrenor: Victor Naicu.

Becicherecu Mic: Radu – Mihalache, Catrici, Braşoveanu (90+1 Chivăran), Miculete, Saissay , Lumbala, Chiper (75 Bakhayokho), Băban, Sambake, Gheorghioiu (89 Coată ). Director tehnic: Ciprian Urican.

Cartonașe galbene: Tereche ’70 / Chiper ’18, Catrici ’24, Braşoveanu ’89.

Arbitri: Dragoș Pîrîu – Adrian Păunescu, Florin Aurelian Mocanu.

Observatori: Marius Zgovancu, Viorel Nicolescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.