Liga 1: Datković şi Martic au fost prezentaţi oficial

0
563
Datković si Martic, prezentați oficial / FOTO: Bogdan Dănescu
Datković si Martic, prezentați oficial / FOTO: Bogdan Dănescu

CS Universitatea Craiova a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, ultimele două achiziţii, fundaşii Ivan Martic şi Niko Datković. Primul, venit de la Rijeka, a semnat un contract pe doi ani, cu posibilitate de prelungire, iar Datkovic este împrumutat pe un sezon de la Spezia.

„Am venit la o echipă bună, cu jucători de valoare şi voi da tot ce am mai bun pentru a realiza lucruri bune în aceste culori. Am auzit lucruri frumoase despre Craiova şi s-au dovedit deja  adevărate, voi face tot ce ţine de mine să ajut această echipă. Îi mulţumesc lui Devis Mangia şi domnului Marcel Popescu pentru şansa de a fi aici. O vom lua pas cu pas şi sper să ajung să joc în preliminariile Champions League şi cu Universitatea Craiova. Aş fi bucuros să se întâmple acest lucru cât mai curând”, a spus Ivan Martic.

La rândul său, Niko Datković a adăugat: „Avem un grup foarte bun de jucători şi sunt convins că putem realiza multe lucruri pozitive. Eu sunt pregătit, totul depinde de domnul antrenor. Dacă nu voi fi pe teren, voi încuraja echipa să câştige. Au fost nişte speculaţii în această vară cu venirea la CFR Cluj, însă eu nu ştiu mai mult de atât. Suntem cu toţii profesionişti, prieteni şi e normal bătălia pentru locul de titular. Este descrierea job-ului pe care noi îl avem.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.