Liga 1: Devis Mangia, deranjat de programările făcute: „Craiova merită mai mult respect”

0
1897
Devis Mangia / FOTO: IONUȚ GREERE
Devis Mangia / FOTO: IONUȚ GREERE

Devis Mangia, antrenorul principal al echipei CS Universitatea Craiova, a declarat că este deranjat de programările făcute și că nu este de acord ca gruparea alb-albastră să aibă zile de odihnă mai puține decât celelalte echipe din frumtea clasamentului.

Alb-albaștrii au de disputat 3 meciuri în mai puțin de o săptămână, iar acest lucru îl deranjează pe tehnicanul italian al Craiovei.

 „Craiova, ca echipă, oraş şi suporteri merită mai mult respect. Uitându-ne la calendarul competiţional pentru următoarele 4 meciuri, suntem singurii care avem doar 2 zile pentru repaus, celelalte au mai multe. E dificil pentru orice formaţie să joace din două în două zile. Când se stabileşte calendarul ar să se acorde mai multă atenţie. Suntem singurii care avem 2 zile de a ne reface, cu Dinamo jucăm sâmbătă, cu Sepsi marţi şi apoi vineri cu Voluntari. Cred că era necesar să subliniez lucrul acesta, fiindcă e nevoie de puţină atenţie şi faţă de Craiova, este singura echipă din fruntea clasamentului care joacă atât de des.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.