SCM Craiova – CSM Bucuresti / FOTO: Ionuț Greere

Duminică va debuta noul sezon din handbalul feminin românesc. CSM București și SCM Craiova vor lupta pentru primul trofeu al sezonului 2017-2018, Supercupa României. 

Meciul dintre campioana României și finalista Cupei României este programat în Sala Polivalentă din București, de la ora 20, în direct pe TVR 2. Meciul va fi arbitrat de Cristina Năstase și Simona Stancu.

CSM București pornește cu prima șansă, dar antrenorul Bogdan Burcea și jucătoarele oltence merg să-și joace șansa. La formația bucureșteană debutează într-un meci oficial și cea mai bună jucătoare din lume, Cristina Neagu.

„Este a doua șansă a noastră de a juca cu un trofeu pe masă. Bineînțeles că meciul va fi unul foarte greu, deoarece întâlnim o echipă foarte bună, cu obiective diferite față de ale noastre. În mod sigur vom încerca să dezbatem cât mai bine și dacă va fi acea zi cu șansa de partea noastră, vom fi extraordinari de fericiți. O șansă dintr-un milion dacă avem pentru a câștiga acest meci, o să ne-o jucăm”, a spus Bogdan Burcea, într-o conferință de presă. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.