Handbal (F): Diana Ciucă, cel mai bun portar de la Campionatul European U17: „Nu am ajuns încă la potențialul maxim”

0
1165
FOTO: IONUȚ GREERE / DIANA CIUCĂ (HCM CRAIOVA)
FOTO: IONUȚ GREERE / DIANA CIUCĂ (HCM CRAIOVA)

Craioveanca Diana Ciucă a demonstrat încă o dată că este un portar de mare perspectivă, fiind desemnată cel mai bun portar de la Campionatul European U 17. Selecționata României a ocupat locul 7, după ce a învins formația Spaniei cu scorul de 30-25 (15-13), duminică, la Michalovce, în ultimul meci de clasament.

Sportiva crescută de HCM Craiova a vorbit în exxlusivitate pentru Sportul Doljean despre turneul final și acest nou premiu pe care l-a câștigat.

„Ne-am dorit enorm să luăm o medalie la acest campionat, din păcate resursele noastre au fost limitate, am fost destul de obosite după cele două meciuri cu Suedia și Franța , meciuri tari, cu jucătoare puternice, cu o încărcătură atât fizică, cât și psihică. De asemenea, jocurile de la Fote de înainte. În orice caz, acest rezultat nu va fi uitat. Vom demonstra că suntem o echipă de campioane.”

„Mă bucur enorm pentru performanța realizată, mă ambiționează să vreau să-mi depășesc limitele. Nu am ajuns încă la potentialul maxim. Îmi doresc mai mult și pot mai mult.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.