Volei (M): Voleibaliștii s-au reunit la Sala Polivalentă | Dănuț Pascu: „Mai avem discuții cu doi jucători”

0
753
FOTO: Ionuț Greere
Voleibaliștii craioveni s-au reunit la Sala Polivalentă | FOTO: Ionuț Greere

Jucătorii echipei de volei masculin SCMU Craiova au început pregătirile pentru sezonul 2017-2018 al Diviziei A1 sub comanda antrenorilor Dănuț Pascu și Claudiu Mitru.

Au fost prezenții: Bogdan Ene, Laurențiu Marciu, Filip Todor, Ionuț Teleleu, Sergio Diaconescu, Blažo Milić, Aleksandar Blagojević, Jani Sippola, Sequiel Sánchez. Au lipsit Răzvan Olteanu, Cătălin Miron și Nikola Rosic prezenți la loturile naționale.

” Lotul s-a reunit în decursul a câteva zile având jucători care au venit din diferite colțuri ale lumii. Astăzi am avut primul antrenament și am demarat programul de pregătire pe care l-am conturat până la startul sezonului competițional 2017-2018. Cu toate acestea nu suntem în formulă completă având în vedere că Răzvan Olteanu și Cătălin Miron sunt în lotul național care reprezintă România la Universiada de vară de la Taipei, iar Nikola Rosic se află în pregătire cu selecționata Serbiei, formație calificată la Turneul final al Campionatului European. La momentul actual mai avem discuții cu doi jucători urmând să stabilim dacă ajungem la un acord pentru ca ei să evolueze în sezonul viitor pentru echipa noastră”, a declarat Dănuț Pascu, citat de scmcraiova.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.