Liga 1: Croatul Hrvoje Spahija a vorbit despre meciul cu FCSB: „Sunt convins că putem să obținem un rezultat bun”

0
831
Hrvoje Spahija, funda;ul croat al Craiovei / FOTO: Ionuț Greere
Hrvoje Spahija, funda;ul croat al Craiovei / FOTO: Ionuț Greere

CS Universitatea Craiova întâlnește duminică, de la ora 21.00, pe „Arena Națională”, pe FCSB, iar oltenii vor să repete evoluția bună din meciul cu Milan și în Capitală.

Meciul cu formația antrenată de Nicolae Dică a fost prefațată de fundașul Hrvoje Spahija. Fostul jucător al celor de la Voluntari s-a integrat bine în formația craioveană și s-a impus printre titulari. Croatul a explicat evooluțiile bune alături de compatriotul său Renato Kelic. Spahija speră la un rezultat bun în fața FCSB-ului.

„Meciul cu AC Milan a fost de senzație, nu joci în fiecare zi cu o astfel de echipă, dar la fel de important este și cel cu FCSB, o altă echipă mare. Trebuie să fim la fel de concentrați și să încercăm să câștigăm. E important pentru orice jucător să fie pregătit la fel de bine pentru fiecare duel. Suntem obosiți și din păcate nu avem destul timp să ne recuperăm, dar sunt convins că putem să obținem un rezultat bun. Cu toții vom da totul ca să câștigăm sau să obținem măcar un punct pe Arena Națională.”

„Eu și Kelic suntem croați și e normal să ne înțelegem bine, mai ales că ne cunoaștem dinainte să venim la Craiova. E un jucător bun, la fel și ceilalți colegi care evoluează pe postul nostru.”

Meciul FCSB – CS Universitatea Craiova contează pentru etapa cu numărul 3 din Liga 1 Betano.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.