Liga 1: Marcel Popescu: „Vor mai veni doi-trei jucători pentru a dubla toate posturile”

0
1773

Marcel Popescu, președintele clubului CS Universitatea Craiova, i-a prezentat pe Tiago Ferreira și Alex Mitriță, noile achiziții ale oltenilor și a dat asigurări că lista de cumpărături din această vară nu se va opri aici.

„Nu ne oprim aici. În zilele următoare o să reușim să mai transferăm doi-trei jucători tot de mare valoare, negocierile cu ei se poartă de o lună și jumătate, nu sunt lucruri simple. Așa cum vă spuneam în urmă cu o lună și jumătate cel mai delicat amănunt era credibilitatea fotbalului românesc. Din fericire, credibilitatea Craiovei este maximă, iar după ce tragerea la sorți ne-a pus în față pe AC Milan nivelul de respect față de noi crește pe zi ce trece, iar noi trebuie să avem grijă să nu-l distrugem. Deci vor veni doi-trei jucători pentru a dubla toate posturile, pentru a fi într-adevăr competitivi și pentru a juca pe cele două fronturi, pentru Cupă și campionat”, a spus Marcel Popescu, vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

7 jucători a transferat Craiova în această vară: Miodrag Mitrovic, Mihai Roman, Fausto Rossi, Hrvoje Spahija, Cristi Bărbuț, Tiago Ferreira și Alex Mitriță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.