Liga 1: Marcel Popescu: „Vor mai veni doi-trei jucători pentru a dubla toate posturile”

0
1739

Marcel Popescu, președintele clubului CS Universitatea Craiova, i-a prezentat pe Tiago Ferreira și Alex Mitriță, noile achiziții ale oltenilor și a dat asigurări că lista de cumpărături din această vară nu se va opri aici.

„Nu ne oprim aici. În zilele următoare o să reușim să mai transferăm doi-trei jucători tot de mare valoare, negocierile cu ei se poartă de o lună și jumătate, nu sunt lucruri simple. Așa cum vă spuneam în urmă cu o lună și jumătate cel mai delicat amănunt era credibilitatea fotbalului românesc. Din fericire, credibilitatea Craiovei este maximă, iar după ce tragerea la sorți ne-a pus în față pe AC Milan nivelul de respect față de noi crește pe zi ce trece, iar noi trebuie să avem grijă să nu-l distrugem. Deci vor veni doi-trei jucători pentru a dubla toate posturile, pentru a fi într-adevăr competitivi și pentru a juca pe cele două fronturi, pentru Cupă și campionat”, a spus Marcel Popescu, vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

7 jucători a transferat Craiova în această vară: Miodrag Mitrovic, Mihai Roman, Fausto Rossi, Hrvoje Spahija, Cristi Bărbuț, Tiago Ferreira și Alex Mitriță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.