Liga Elitelor: Juniorii lui Mogoșanu s-au calificat în finala campionatului. UTA – Craiova 2-2 (AGG 3-4)

0
367

Formația de juniori sub 17 ani a CS Universitatea Craiova s-a calificat în finala campionatului național Liga Elitelor U 17.

Dupa ce în tur au caștigat cu 2-1, juniorii B ai Craiovei au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat la Sânnicolau Mic, în compania formației UTA.

Gârbiță a deschis scorul în minutul 9 dintr-o lovitură de la 11 m scoasă de Albăstroiu. UTA a trecut la conducerea ostilităților și a întors scorul până la pauză. Faur a marcat de două ori în interval de 5 minute (28,33). Actul secund a început sub semnul echilibrului, cele două echipe și-au creat situații de a înscrie, dar cei care au marcat au fost elevii lui Daniel Mogoșanu. Gazdele au pierdut un balon la 25 de metri de propriile buturi, balonul a ajuns în 14 metri la Ciutică, iar acesta a trimis din 13 metri în dreapta lui Zamfir,

UTA – CRAIOVA 2-2 (2-1)

UTA: Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai – T. Bodri – Obrad (58 Deta), Gruiescu, Petcuț (70 Boștină), L. Bodri – Faur.

Craiova: Bobonete – Niţuică, Constantinescu, Sima, Vadasis – Șerban, Dobre – Mihăilă (80 Cercel), Albăstroiu (59 Tîrș), Gârbiţă (75 Calu) – Zbona (49 Ciutică). 

Arbitri: Florin Marcu – Rareș Lakatos, Ioan Corbu (toți din Oradea)

Observator FRF: Zaharia Ciev (Timișoara)

CS Universitatea Craiova va juca finala Ligii Elitelor U 17 pe 2 iunie, de la ora 19.30, în compania formației Dinamo București, la Buftea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.