Volei (M): Laurenițiu Lică: „Este dificil să ajungi la un Campionat Mondial, mai ales că România nu s-a mai calificat de peste 20 de ani”

0
1128
Laurențiu Lică, căpitanul echipei naționale a României și formației SCMU Craiova / FOTO: IONUȚ GREERE
Laurențiu Lică, căpitanul echipei naționale a României și formației SCMU Craiova / FOTO: IONUȚ GREERE
Laurențiu Lică, căpitanul echipei naționale a României și formației SCMU Craiova / FOTO: IONUȚ GREERE

Căpitanul echipei naţionale de volei masculin a României, Laurenţiu Lică, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre meciurile pe care reprezentativa României le va disputa în cadrul grupei D de calificare la Campionatul Mondial din Italia și Bularia – 2018.

“Este foarte dificil să ajungi la un Campionat Mondial, mai ales că România nu s-a mai calificat de peste 20 de ani. Vom face parte dintr-o grupă foarte grea, pentru că suntem la un nivel scăzut la nivel de naţională la acest sport. Întâlnim Rusia, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Estonia este o mai veche cunoştinţă a noastră, iar Ungaria şi Muntenegru suntem cam la acelaşi nivel cu echipa noastră. Începem cu aceste două amicale cu Austria şi sunt convins că vor fi prezenţi în Sala Polivalentă foarte mulţi prieteni ai voleiului. Ne vom lupta pentru locul 2 în grupa de calificare și șansa de a merge la un nou turneu de calificare. A devenit o tradiție faptul că echipa națională a României se reunește la Craiova”, a spus Laurenșiu Lică.

România se pregătește la Craiova și va susține două meciuri de verificare în compania echipei naționale a Austriei. Jocurile sunt programate joi, de la ora 19.30 și vineri, de la ora 18. Iubitorii voleiului din Craiova vor avea parte și de o festivitate de premiere. Jucătorii echipei SCMU Craiova vicecampionii ediției 2016-2017, vor fi premiați de reprezentanții Federației Române de Volei.

VEZI AICI LOTUL ROMÂNIEI ȘI PROGRAMUL GRUPEI DE CALIFICARE DIN ESTONIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.