Liga 1: Craiova a pierdut meciul cu Viitorul, scor 0-1

0
1778

Craiova - viitorulEchipa CS Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia FC Viitorul, într-un meci din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

În primele 45 de minute, ale partidei de la Pitești, constanțenii s-au jucat cu ocaziile la poarta debutantului Andrei Vlad. Rând pe rând, Țucudean, Chițu, Coman, Benzar, Ganea și Casap au încercat să marcheze, dar au avut în față un portar în mare formă. Cea mai mare ocazia de a înscrie a aparținut lui Chițu, care nu a reușit să înscrie din interiorul careului.

Viitorul a deschis scorul în minutul 51. Florinel Coman a primit o pasă bună, în interiorul careului și a reușit, de data aceasta, să marcheze în poarta lui Vlad. Craiova a replicat prin Ivan, care a șutat din marginea careului de 16 m. Andrei Ivan a intrat  în locul celuilalt debutat din această seară, Alex Popescu. Alb-albaștrii au fost aproape de a restabili egalitatea în minutul 65. Bancu, bine deschis în adâncime cu o pasă de finețe a lui Ivan, a ajuns față în față cu Rîmniceanu, a șutat, dar portarul a respins cu piciorul.

În minutul 85, Craiova a introdus mingea în poarta lui Rîmniceanu, dar Jazvic se afla în poziție de ofsaid. Petre a șutat de la semi-înălţime, din marginea careului, mingea a ajuns la Javic, despins de grupurile de jucători rămase de la corner, iar acesta a reluat în poartă.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA – FC VIITORUL 0-1 (0-0)

CRAIOVA: Vlad – Dimitrov, Screciu, Dumitraș, Bucurică (20, Bârzan) – Petre, Zlatinski, Gustavo (78, Măzărache) – Jazvic, Al. Popescu (46, Ivan), Bancu. Antrenor: Gigi Mulțescu.

VIITORUL: Râmniceanu – Benzar, Țâru, Boli, Ganea (73, Mladen) – Vână (61, Morar), Roșu, Casap – Chițu, Țucudean, Fl. Coman (68, Ciobanu). Antrenor: Gică Hagi.

Cartonașe galbene: Petre, Măzărache / Țâru, Vână, Coman.

Au arbitrat: Ovidiu Hațegan – Octavian Șovre, Sebastian Eugen Gheorghe; Iulian Dima.

Observatori: Nicolae Grigorescu, Viorel Ilinca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.