FOTO Baschet (M) – Playoff: SCM Universitatea Craiova a fost măcelărită în primul meci din seria cu U BT Cluj, scor 100 -74 / 1-0

0
1821
FOTO: SILVIU CRISTEA (Cluj-Napoca) / U BT Cluj - SCM U Craiova , playoff - meciul 1
FOTO: SILVIU CRISTEA (Cluj-Napoca) / U BT Cluj - SCM U Craiova , playoff - meciul 1
FOTO: SILVIU CRISTEA (Cluj-Napoca) / U BT Cluj – SCM U Craiova , playoff – meciul 1

SCM Universitatea Craiova a pierdut în feful celor de la U BT Cluj-Napoca, scor 100-74, în prima partidă din turul 1 al play-off-ului Ligii Naționale de baschet masculin.

Gazdele au intrat în avantaj după primele 20 minute, scor 51-40. Clujenii au câștigat clar primul sfert al partidei, 29-17, băieții lui Vuksanovic au echilibrat jocul în sfertul secund (23-22).

Oltenii au înscris în prima repriză o singură dată de la distanță (1/8), reușita aparținând lui Cătălin Burlacu. De partea cealaltă, ardelenii au terminat prima parte din sala „Horia Demian” cu o medie de 42 % la aruncările din spatele semicercului (9/21). Ambele echipe au avut procentaj maxim de la linia de libere.

La reluare, U BT Cluj a fost mai hotărâtă și a început să se distanțeze pe tabela de marcaj. Alb-albaștrii nu și-au găsit cadența, iar ardelenii conduceau după 30 de minute cu 20 puncte diferență (78-58). Mihai Silvășan a jucat în ultimele 10 minute doar cu jucători români.

Tayloe Taylor a terminat jocul cu 14 puncte și 4 recuperări, iar Travis Bureau și Jamar Abrams au totalizat câte 10 puncte fiecare.

Gazdele au terminat cu un procentaj de 82 % la aruncările de 2 puncte (22/26), față de 52 % al craiovenilor.

Meciul 2 se va disputa miercuri, de la ora 20 (DigiSport 3), în Sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.