Liga 1: Croatul Filip Jazvic a fost prezentat oficial

1
2506

jazvicAtacantul croat Filip Jazvic a fost prezentat azi oficial în cadrul unei conferinţe de presă organizate de clubul CS Universitatea Craiova.

„Când mi-a spus agentul meu că Universitatea este interesată de mine m-am bucurat foarte mult, sunt fericit că am ajuns aici, fiindcă este vorba de un club mare, cu o istorie mare în spate şi vreau să fac tot ce depinde de mine pentru a ajuta echipa în următoarele 2 luni să-şi îndeplinească obiectivele, apoi vom vedea dacă voi continua aici. Sunt impresionat de echipă, de colegi, care sunt tineri şi talentaţi, m-au făcut să mă simt deja de parcă mă aflu aici de câţiva ani. Mă simt pregătit să debutez, poate nu chiar pentru un meci întreg, dar pot ajuta echipa dacă este nevoie de mine. Sunt un jucător de echipă, nu mă interesează să dau eu 3 goluri dacă echipa mea pierde acel meci”, a spus jucătorul croat.

Jazvic a mai jucat în România pentru CFR Cluj și ASA Târgu Mureș. Are 26 de ani și 7 goluri marcate în cele 44 de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.