Volei (M) / CEVCL: SCMU Craiova, în fața unei performanțe istorice

0
832

Craiova PGE

SCMU Craiova va juca miercuri seara ultimul meci din grupa D a Ligii Campionilor. Trupa pregătită de Dănuț Pascu va întâlni, în deplasare, formația PGE Skra Belchatow. Meciul este programat la ora 21, în direct la DIGISPORT 4.

Campioana României are șanse foarte mari să ajungă în play-off-12. După 3:1 cu ACH Volley Ljubljana, campioana Sloveniei, Craiova a urcat pe locul 2 în clasamentul grupei D, cu șanse reale de a ajunge în primul tur eliminatoriu al competiției. Două seturi câștigate în Polonia le garantează lui Lică&co. prezența în Top 12 Champions League.

Se califică în faza eliminatorie primele 2 clasate din fiecare grupă plus cele mai bune două locuri 3. Formația Sir Sicoma Colussi Perugia este deja calificată în Final Four, ca organizatoare a turneului final programat în sala PalaLottomatica din Roma, iar în aceste condiții, trei formații de pe locul 3 în cele cinci grupe, cu cele mai bune linii de clasament, se vor alătura primelor două clasate, care au garantată calificarea în play-off-12.

SITUAȚIA ÎN GRUPA D ÎNAINTEA ULTIMEI ETAPE

1 Azimut MODENA 5 5 0 14
2 S.C.M.”U” CRAIOVA 5 2 3 7
3 PGE Skra BELCHATÓW 5 2 3 6
4 ACH Volley LJUBLJANA 5 1 4 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.