Fotbal: CSO Filiași a fost învinsă de AS Milcov (locul 2, Liga 4 Olt)

0
896

Divizionara C CSO Filiași a pierdut ultimul meci de verificare înainte de reluarea Ligii 3. Trupa pregătită de Florin Șoavă a întâlnit formația AS Milcov (locul 2, Liga 4 – Olt), iar scorul final a fost favorabil oaspeților, 1-2.

Filieșenii au deschis scorul prin Nicuşor Neacşu, care a transformat o lovitură de la 11 m obținută de Tănase. Milcov a întors rezultatul după pauză. Atacantul Iordache a marcat de două ori, în minutele 56 și 69.

CSO FILIAȘI – AS MILVOV 1-2 (1-0)

Filiași, prima repriză: Mogoşanu – Neacşu, Tereche, Lupu, Ciocârlă – Bogdanovici, Duriță, Borneci, Cruşoveanu – Stanca, Bălan.

Filiași, repriza a doua: Munteanu – Toshi, Calu, Chircan, Borhot – Obeanu, Georgescu, Fruntelată, Papa – Pârvuică, Marian Popescu.

AS Milcov: Turieanu – Burcea, Preda, Ciurea, Ioniță – Tudor, Precup, Bâră – Căpraru, Ion, Iordache. Rezerve: Stăiculescu, Miu, Amza, M. Niculescu. Antrenor: Ionuț Tache.

Președintele doljenilor, s-a declarat foarte dezamăgit la finalul întâlnirii cu AS Milcov, şi nu din prisma rezultatului negativ, ci din pricina atitudinii pe care au avut-o majoritatea fotbaliştilor introduşi în repriza secundă.

„A fost ultimul meci amical înainte de startul returului şi pentru mine toate jocurile de până acum au fost edificatoare, chiar şi acesta cu Milcov. Cu toate că terenul a fost greu, am văzut că unii jucători suferă la capitolele atitudine, determinare, agresivitate şi angajament la efort. La acest joc, ca şi la cel cu Cetate, am văzut lucruri care mă nemulțumesc, în special la unii dintre jucătorii la care mai am totuşi pretenții şi nu fac referire la fotbaliştii care au evoluat în prima repriză. Le-am spus foarte clar în vestiar că aşa cum s-au prezentat azi pe teren, categoric nu vor mai juca. Dacă nu joacă la sacrificiu şi nu îşi vor da sufletul pe teren pentru CSO Filiaşi, vor sta în tribună, nici măcar pe banca de rezerve. CSO Filiaşi este pe locul 4 în Liga a III-a, şi nu în Liga a IV-a. Se fac eforturi mari din partea Primăriei şi a Consiliului Local Filiaşi pentru a susține clubul sportiv. Nu vom mai plăti jucătorii care nu respectă clubul şi care cred că trece luna şi salariul merge. Vom plăti doar performanța”, a declarat conducătorul CSO Filiaşi, Florin Spânu.

REZULTATELE ECHIPEI CSO FILIAȘI ÎN PARTIDELE DE PREGĂTIRE

CSO Filiași a disputat 10 partide amicale în perioada de iarnă, înregistrând 6 victorii: 5-0 cu CSJ Știința U Craiova U19, 4-2 cu CS Universitatea Craiova U19, 9-0 cu Dunărea Calafat, 5-2 cu Progresul Segarcea, 2-1 cu LPS Slatina U19, 2-0 cu Pandurii Târgu Jiu, și patru înfrângeri, 1-3 cu Academia „Gică Popescu“ U19, 1-2 cu Flacăra Horezu, 2-3 cu Tractorul Cetate și 1-2 cu AS Milcov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.