FOTO: Craiova U 17 a pierdut amicalul cu Ludogorets U 17

0
817

1Echipa U 17 a CS Universitatea Craiova, antrenată de Daniel Mogoșanu, a întâlnit, pe terenul sintetic de la Aeroport, echipa similară a clubului Ludogorets Razgrad, campioană a Bulgariei la această categorie de vârstă. Bulgarii au câștigat cu scorul de 3-1, după un meci dominat în totalitate.

Nichifor a deschis scorul încă din minutul 1. Atacantul Craiovei a reluat din 6 metri o centrare venită de pe partea stângă. Bulgarii au restabilit egalitatea prin Iankov (14), șut plasat, fără speranțe pentru Bobonete. Tot Iankov a marcat și golul de 2-1 (36). Jucătorul bulgar a înscris în urma unei centrei venite de pe dreapta. Scorul final a fost stabilit în minutul 52. Mitkov a transformat o lovitură de la 11 m.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA U 17 – LUDOGORETS U 17 1-3 (1-2)

CRAIOVA U 17 : Bobonete – Pistrițu, Constantinescu,  Dima, Vadasis – Dobre, Șerban, Mihăilă – Costea, Boștină, Nichifor. Au mai intrat: Costoaie – Stăiculescu, Pătra, Vlădulescu, Albăstroiu, Cercel, Sbona, Tîrș și Spîrleanu. Antrenor: Daniel Mogoșanu.

LUDOGORETS U 17 :  Danyanov – Slovachev, G.Valchev, T.Dimitrov, Tonov, S. Valchev, E.Dimitrov, Stoyanov, Hyuscinov, Iankov, Mitkov. Au mai intrat: Isascov – Budinov, Petrov, Apostolov, Ismailov, Kanchev. Antrenor: Radoslav Komitov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.