EURO 2024 – Echipa Națională | George Pușcaș: „Încă putem scrie istorie la Euro”

0
217

Atacantul echipei naționale a României, George Puşcaş, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare meciului cu Olanda din optimile de finală de la Euro 2024, că tricolorii pot să scrie în continuare istorie la EURO 2024 şi speră ca el şi colegii săi să fie cât mai productivi.

„Încă putem scrie istorie la Euro. Acest meci cu Olanda este de o importanță maximă, are o intensitate şi o presiune la care trebuie să răspundem pregătiți şi conştienți de momentul în care ne aflăm. Sper să fim cât mai productivi. Nu e vorba de teamă cu Olanda. Până la urmă e o mândrie pentru că jucăm un meci al eliminării la un European. Nu e nicio teamă, e doar recunoştința care ne face să împingem cât mai mult echipa şi să ajungem cât mai departe.”

„Presiune a fost de la bun început şi va fi mereu pe echipa naţională. A fost o continuă presiune, nu cred că a existat un nivel mai mic sau mai mare. Acum pentru noi n-ar trebui să fie o presiune mai mare. Trebuie să ne bucurăm de moment şi să realizăm că tot ceea ce se întâmplă acum merităm pentru că noi am construit drumul ăsta. Presiunea aceasta trebuie să o aducem în favoarea noastră. Fanii trebuie să ne împingă de la spate. Noi trebuie să profităm de căldura lor şi de suportul lor“, a declarat George Pușcaș.

Naționala condusă de Edward Iordănescu va înfrunta echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European, meci care va avea loc marți, 2 iulie, pe pe Fußball Arena (Allianz Arena) din München, de la ora 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.