Cupa României | Au fost stabilite programul sferturilor de finală și datele semifinalelor. Când joacă Universitatea și FCU

0
312

La începutul lunii aprilie, Cupa României Betano își va afla semifinalistele în urma meciurilor din sferturile de finală. Universitatea Craiova și FCU Craiova, ambele echipe ieșite din faza grupelor, vor evolua pe teren propriu în această fază a competiției.

Sferturile de finală ale Cupei României Betano se vor disputa în perioada 2-4 aprilie, în timp ce semifinalele au fost programate pe 17 aprilie 2024.

Programul jocurilor este următorul:

Marți, 2 aprilie, ora 19:30
Corvinul Hunedoara – CFR Cluj

Miercuri, 3 aprilie, ora 18:00
FCU Craiova
– FC Voluntari

Miercuri, 3 aprilie, ora 21:00
Universitatea Cluj – FC Hermannstadt

Joi, 4 aprilie, ora 19:30
Universitatea Craiova
– Oțelul Galați

Ca urmare a participării echipei naționale la Campionatul European din Germania, Comitetul Executiv al FRF a aprobat modificarea calendarului competițional pentru competițiile interne, ca sezonul să se încheie cu o săptămână mai devreme decât era stabilit inițial. Astfel, semifinalele Cupei României vor fi devansate în 17 aprilie 2024, în loc de 24 aprilie 2024, cum a fost programat inițial, informează frf.ro

Semifinale (17 aprilie 2024)

  • Câștigătoare meci 1 – câștigătoare meci 2
  • Câștigătoare meci 3 – câștigătoare meci 4

Finala se joacă la Sibiu

Ultimul act al competiției se va desfășura în data de 15 mai 2024, pe stadionul Municipal din Sibiu, acolo unde a avut loc și finala din sezonul precedent dintre Sepsi OSK și Universitatea Cluj. Arena are o capacitate de 12.363 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.