Echipa Națională | Reprezentativa U19 a dat lovitura cu Germania!

0
318
FOTO: FRF

Naționala U19 a României a învins dramatic reprezentativa similară a Germaniei, scor 3-2, la Turul de Elită, cu un gol marcat de Adrian Mazilu în minutul 90+4!

România a deschis scorul în minutul 28 al primei reprize prin Patrick Dulcea, care l-a învins pe portarul nemților cu un șut puternic din marginea careului de 16 metri. Avantajul României nu a durat decât două minute pe tabelă, Dzenan Pejcinovic marcând după o acțiune ce a surprins nepregătită apărarea noastră. România a intrat în avantaj la pauză grație reușitei lui Alexandru Stan, care a primit o pasă peste apărarea Germaniei de la Patrick Dulcea și l-a învins pe portarul Dennis Seimen. Germania a egalat din nou scorul pe tabelă în minutul 62, prin același Pejcinovic. Golul de 3 puncte a venit în minutul 90+4, când Adrian Mazilu a marcat cu o execuție spectaculoasă din afara careului, în vinclul porții adverse, informează frf.ro.

În primele meciurii de la Turul de Elită, România a pierdut în fața Turciei cu 0-2, iar Croația a învins Germania cu 2-1. Astăzi, de la 16:30, Croația și Turcia încheie cea de-a doua etapă a meciurilor din Grupa 6.

CITEȘTE ȘI: România U19 a pierdut primul meci la Turul de Elită

Sistemul de calificare la Turneul Final

Se califică la EURO U19 câștigătoarele celor șapte grupe de la Turul de Elită. Turneul final va fi găzduit de Irlanda de Nord în perioada 15-28 iulie 2024. Naționala României a participat la două ediții de Campionat European U19, în 2011 și 2022. În 2025, turneul final EURO U19 va fi găzduit de România.

ROMÂNIA U19: Răfăilă – Aioanei, Tudose, Bădescu, Borza – Florea, Jalade, Dulcea – Mazilu, Stan (Kodor, 74′), Pop (Caragea, 63′). Selecționer: Adrian Dulcea.

GERMANIA U19: Seimen – Klemens (Wagner, 84′), Amoako, Atom, Baum – Gruger, Lubach (Maza, 56′), Komur, Bischof, Pejcinovic – Ulrich (Kojic, 69′). Selecționer: Christian Worns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.