LNBM | SCM Universitatea Craiova a câștigat duelul de la Tg.Jiu

0
410
FOTO: Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a câștigat meciul disputat în deplasare, pe terenul formației CSM Tg.Jiu, scor 71-67, în etapa cu numărul 4 din cadrul celei de-a doua faze a Ligii Naționale – Grupa 11-18.

În urma acestui rezultat, formația antrenată de Panayiotis Yiannaras a urcat la 8-2 la general și va juca în următoarea etapă pe teren propriu cu CSM Galați.

Craiova a terminat primele 10 minute de joc în avantaj de 6 puncte (18-12). Gorjenii au strâns scorul la doar un singur punct pe parcursul celui de-al doilea sfert (32-33), dar la pauza mare ecartul dintre cele două echipe a sărit la 5 puncte în favoarea alb-albaștrilor din Bănie (37-32).

Craiovenii și-au mărit diferența după odihnă, astfel că înaintea ultimelor 10 minute de joc scorul a fost 58-49. Gazdele au răspuns în sfertul decisiv, au încercat să revină în meci, însă nu au reușit să întoarcă soarta partidei în favoarea lor și Craiova a câștigat meciul la două posesii.

Samuel Sessoms a terminat meciul cu 17 puncte, Pavlo Krutous a adăugat 17 puncte și 6 recuperări, iar Danny Agbelese a adăugat 12 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.