Liga Florilor | SCM Craiova joacă mâine, acasă, cu Gloria Bistrița

0
1179

SCM Universitatea Craiova primește la mijlocul acestei săptămâni vizita formației Gloria Bistrița. Meciul care contează pentru etapa cu numărul 16 a Ligii Florilor este programat miercuri, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Bănie.

Dornice de luat revanșa în fața propriilor suporteri după seria lungă de înfrângeri consecutive, fetele antrenate de Bogdan Burcea au demonstrat în prima parte a campionatului că se pot lupta de la egal la egal cu orice adversar, indiferent de calibrul acestuia. Din păcate, cele 5 înfrângeri la rând au dus la un picaj în clasament, tocmai pe locul 6, cu 25 de puncte

Flori Stanciu: „Nu este deloc ușor perioada asta…”

„Întâlnim echipa din Bistriţa, cea mai în formă din Liga Florilor. Vom da totul pentru victorie, asta e clar. Nu este deloc uşor perioada asta, iar începutul de an a fost cel nedorit, prin prisma rezultatelor şi al accidentărilor. Avem patru piese lipsă acum. Pe lângă Ruth şi Ţicu, nu ne putem baza nici pe Zamfir şi Krpez. Ne este greu, dar am mare încredere că ne revenim. Avem nevoie de suportul fanilor, pentru că doar aşa putem învinge“, a declarat Flori Stanciu.

De partea cealaltă, Bistrița vine în Bănie după victoria de la Nantes (34-29) din EHF European League – rezultat care a calificat formația antrenată de Florentin Pera în sferturile de finală ale competiției. Cu lot puternic, cu jucătoare de valoare, care formează un lot unit, Gloria a devenit o echipă greu de învins. Ardelencele sunt pe locul al treilea în campionatul României, cu 36 de puncte, la egalitate cu Rapid București.

În tur, SCM Universitatea Craiova s-a impus în partida tur cu scorul de 30-28. Meciul a avut loc pe data 9 septembrie 2023.

Partida de la Craiova va fi arbitrată de o brigadă formată din Bogdan Stark şi Romeo Ştefan, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Anamaria Ștoia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.