LNBM | Panayiotis Yiannaras a debutat cu dreptul pe banca Craiovei. Ce a spus tehnicianul cipriot la finalul meciului cu Petrolul

0
356

La primul meci sub comanda noului antrenor, Panayiotis Yiannaras, SCM Universitatea Craiova s-a impus în propriul fief în fața Petrolului Ploiești, scor 86-79, în ultima etapă din prima fază a Ligii Naționale de Baschet. Alb-albaștrii continuă competiția în grupa 11-18, după ce a încheiat sezonul regulat pe locul 7.

Yiannaras le-a mulțumit jucătorilor pentru atitudine

Noul antrenor al Craiovei a fost mulțumit de felul cum s-au comportat jucătorii în partida de sâmbătă seara. Acesta dorește ca echipa sa să evolueze bine pe ambele faze până la final, iar pe viitor să devină din ce în ce mai buni.

„A fost un meci foarte greu pentru noi. Nu am avut prea mult timp la dispoziţie până la ora meciului să lucrez prea mult cu băieţii, doar trei zile. Sunt cu adevărat mândru de ei. Au dat tot ce au putut în acest joc. De acord, sunt multe greşeli pe care le-am făcut şi pe care trebuie să le corectăm cât mai repede posibil. A fost meciul nostru, l-am controlat de la început, doar că ar cam trebui să respectăm mai mult un meci. Ce vreau să zic este că trebuie să jucăm 40 de minute, nu mai puţin. Am lăsat-o mai moale prin sfertul al treilea, cu gândul că meciul este câştigat deja. Trebuie să jucăm bine atât în defensivă, cât şi în ofensivă până la final. Repet, sunt mândru de jucătorii mei, pentru că nu este uşor deloc să schimbi antrenorul la mijlocul sezonului. Vreau să le mulţumesc pentru ce au făcut în această întâlnire. Aşa cum s-a putut vedea, moralul a fost mai bun, iar încrederea lor le-a revenit. Ca să fiu sincer, timp de 20-25 de minute chiar am jucat un baschet de calitate. Avem mult de treabă şi sperăm să devenim din ce în ce mai buni. Din păcate, după mulţi ani, Craiova ajunge în play-out. Toată lumea face tot ce se poate pentru a susţine echipa, deci ce vreau este să văd atitudine în fiecare meci“, a declarat Panayiotis Yiannaras.

Craiova începe play-out-ul la Galați

Se întâmplă pentru prima dată după sezonul 2014/15 ca SCM Universitatea Craiova să nu se claseze între primele opt echipe din Liga Națională de baschet masculin a României. Atunci oltenii s-a clasat pe locul 11.

Alb-albaștrii intră în grupa 11-18 cu bilanț de 5-1, iar în prima etapă va juca în deplasare, pe terenul formației CSM Galați.

CLASAMENTUL DE LA CARE PLEACĂ GRUPA 11-18 A LNBM

  • 1. SCM Timișoara 5-1
  • 2. SCM U Craiova 5-1
  • 3. CSM Târgu Jiu 5-1
  • 4. CS Vâlcea 1924 3-3
  • 5. CSM Petrolul Ploiești 3-3
  • 6. CSM Galați 2-4
  • 7. CSM Focșani 1-5
  • 8. Laguna București 0-6

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.