Liga Florilor | Meci de gală în Polivalenta din Bănie!

0
1004

Meci de la gală, mâine, în Sala Polivalentă din Bănie. Handbalistele de la SCM Universitatea Craiova vor întâlni campioana CSM Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 13-a a Ligii Florilor, ultima a turului. Partida va începe la ora 17:30. 

Etapa trecută, fetele antrenate de Bogdan Burcea au pierdut meciul de la Baia Mare, scor 29-26, iar acum vor să facă uitată acea partidă și să ofere publicului craiovean un meci de înaltă calitate. Tigroaicele din Capitală sosesc în Bănie tot după o înfrângere, dar în Liga Campionilor (21-24 la Brest). Formația antrenată de Adi Vasile are punctaj maxim în Liga Națională și are cu siguranță prima șansă la un nou titlu de campionă.

Florentina Stanciu, antrenorul secund al Craiovei, a prefațat partida de mâine printr-o scurtă declarație de presă oferită pentru clubul craiovean. Aceasta este conștientă de puterea şi valoarea adversarului, dar a garantat că echipa va face tot ce ține de ea pentru un rezultat cât mai bun.

„Trebuie să uităm jocul de la Baia Mare și să ne focusăm pentru jocul de acasă, să facem un joc cât mai bun, să oferim publicului craiovean un joc extraordinar. CSM București nu mai are nevoie de nicio prezentare.”

Partida din Bănie va fi arbitrată de clujenii Sebastian Mârza și Cristian Nedelea, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Gheorghe Bejinariu (Pitești).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.