Volei | SCM Universitatea Craiova o răpune pe Steaua în minimum de seturi

0
510

Voleibaliștii de la SCM Universitatea Craiova au câștigat cu scorul de 3-0 meciul Steaua București, jucat în această seară, pe teren propriu, în sala „Ion Constantinescu”, în etapa cu numărul 9 din Divizia A1.

Prima secvență a întâlnirii a stat sub semnul echilibrului până la 15-15. Băieții lui Dănuț Pascu s-au desprins la 24-19 și au închis setul cu 25-21. Bucureștenii au prins viteză în debutul actului secund (1-5) și s-au menținut la conducere până pe final. Alb-albaștrii au egalat la 23-23 și „au furat” setul cu 27-25, după ce au salvat și două mingi de set ale steliștilor. Setul trei a fost și ultimul al partidei. Craiova a început cu 3-0 și 9-5 și a închis meciul cu 25-21, după 1 oră și 27 de minute de la primul serviciu.

Volei, Divizia A 1: SCMU Craiova – Steaua București 3-0

CRAIOVA: Jimenez 10 puncte, Stöhr 8, Cuk 5, Călin 7, Tarța 6, Paez 6 – Diaconescu (L). Au mai intrat: Krstic 8 și Hernandez.

În urma acestui rezultat, Craiova acumulează 18 puncte și urcă pentru moment pe locul 4 în clasament.

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează meciul din Polonia, împotriva celor de la Warta Zawiercie, în optimile CEV Cup. Următorul meci din Divizia A 1 va avea loc tot în sala „Ion Constantinescu”, cu Unirea Dej.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.