Handbal | Handbaliștii de la Universitatea Craiova încheie anul cu o victorie la Sânnicolau Mare

0
681

Echipa masculină de handbal a Universității Craiova a câștigat partida disputată în deplasare, pe terenul formației Unirea Sânnicolau Mare, scor 42-40, sâmbătă, în etapa cu numărul 14 a Diviziei A – Seria A.

A fost un meci nebun, cu multe răsturnări de situație și un final pe muchie de cuțit. În urma acestui rezultat, gruparea craioveană termină pe locul 5 prima parte a sezonului.

S-a mers cap la cap până în minutul 25, moment în care scorul a fost egal (17-17), însă au urmat 5 minute dificile pentru formația antrenată de Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu. Gazdele au pus + 5 la pauză, pentru 24-19 la pauză. Craiovenii au ieșit foarte montați de la cabine și au reușit să întoarcă scorul de pe tabela de marcaj în minutul 42 (30-29). Diferența a fost și trei-patru goluri în mai multe rânduri din partea secundă. Gazdele au strâns scorul la minim în ultimele secunde de joc (40-41), dar ultimul cuvânt l-au avut alb-albaștrii și toate puncte merg în Bănie.

CRAIOVA: Dumuță, Gheorghiță – Ianăși 8 goluri, Iovănescu 8, Gușatu 6, Rușeanu 5, Micu 5, Grad 4 (3 din 7 m), Alniți 3, Tudosie 2, Trandafirescu 1, Marinescu, Bârlea. Antrenori: Costin Dumitrescu, Cătălin Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.