Handbal | Înfrângere grea și cu Oradea

0
792

Handbaliștii de la Universitatea Craiova nu fac față echipelor cu pretenții din Divizia A, iar acest lucru s-a văzut și în meciul disputat pe teren propriu cu CSM Oradea, contând pentru penultima etapă din prima fază a campionatului.

Formația antrenată de Costin Dumitrescu și Cătălin Popescu a cedat cu scorul de 28-42, într-un meci dominat în totalitate de bihoreni. Scorul la pauză a fost 12-17, iar în partea secundă, alb-albaștrii au „picat“complet și scorul a luat proporții.

Craiova: Gheorghiță, Dumuță – Trandafirescu 5, Tudosie 5, Gușatu 4, Alniți 3, Grad 3, Ianăși 3, Iovănescu 2, Marinescu 1, Nica 1, Rușeanu 1, Micu, Coadălată. Antrenori: Costin Dumitrescu, Cătălin Popescu.

Oradea: Turturică, Vaina – Boșca 8, Băban 6, Popa 4, Turcu 4, Kirsch 4, Milu 4, Sfârlea 3, Breban 3, Aungurenci 3, Szasz 2, Bogdan 1. Antrenori: Cosmin Liberț, Dan Pițigoi.

Aruncări de la 7 m: 3/5 – 2/2;

Eliminări x 2min: – / 5.

Universitatea Craiova a rămas pe locul cinci, cu 13 puncte, la patru lungimi peste urmăritoarea Unirea Sânnicolau Mare, adversara din din ultima etapă. De partea cealaltă, CSM Oradea a adunat 27 de puncte şi rămâne pe locul 4, la un singur punct în spatele celor de la Făgăraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.