LNBM | Craiova merge în Zăvoi pentru restanța cu CS Vâlcea

0
282
FOTO: CSU SIBIU

Nou-promovata CS Vâlcea 1924 și SCM Universitatea Craiova se întâlnesc joi, 30 noiembrie, în sala Traian din Zăvoi, într-o partidă restanță din cadrul etapei cu numărul 2 a Conferinței B din Liga Națională de Baschet.

Cele două echipe se întâlnesc într-un moment în care au o linie de clasament aproape identică. Vâlcea și-a trecut în cont al treilea succes stagional, după 80-69 împotriva Sibiului, la care se mai adaugă 5 înfrângeri. Craiova e pe val, trupa lui Vitaly Stepanovski a ajuns la trei victorii consecutive în urma meciului de la Focșani, 81-74 după o repriză suplimentară, având acum 3-4 la general.

Confruntarea de la Râmnicu Vâlcea va fi arbitrată de o brigadă formată din Alin Faur, Laurențiu Grigoraș și Sorin Drugău,iar comisar din partea Federației Române de Baschet a fost delegat Traian Racu.

O singură dată s-au întâlnit Vâlcea și Craiova. Partida (foto) a avut loc în cadrul Memorialului Elemer Tordai, de la Sibiu, când formația din Zăvoi s-a impus cu 86-70.

Cele două combatante ar fi trebuit să se întâlnească și sâmbătă, 2 decembrie, la Craiova, însă partida a fost amânată pentru 10 ianuarie 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.