LNBM | SCM U Craiova se impune la Ploiești după o repriză de prelungiri

0
506
FOTO: CSM PLOIEȘTI

SCM Universitatea Craiova începe să lege victorii în Liga Națională de Baschet Masculin. Alb-albaștrii au câștigat meciul dipsutat vineri seara, în deplasare, în compania formației CSM Petrolul Ploiești. A fost 86-74 după o repriză de prelungiri, 66-66 la finalul celor 40 de minute regulamentare de joc.

Gazdele au fost în avantaj în prima secvență a întâlnirii și au terminat primele 10 minute de joc cu 16-12. Prahovenii au început cu parțial de 7-0 și s-au menținut în față până la pauza mare (33-28). Partea a doua jocului a debutat cu gazdele la timonă, run de 6-0, iar diferența a crescut pe tabelă. Craiovenii au redus deficitul înaintea ultimelor 10 minute de joc doar la 8 puncte (49-41). Ultimul sfert a început cu patru puncte pentru trupa lui Stepanvoski, care până la urmă au reușit să restabilească egalitatea și să împingă meciul în over time.

Craiova a fost vioara întâi în repriza suplimentară, câștigată cu 20-8!

Gruparea din Bănie vine la 2-4 după acestă victorie, iar în următoarea rundă își poate îmbunătăți situația în clasament. Alb-albaștrii joacă returul cu CSM Focșani. Meciul este programat pe 25 noiembrie.

Vitalii Zotov a terminat meciul cu 20 de puncte și 8 pase decisive, Amedeo Casale a adăugat 19 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, Nik Dragan a fost în double-doube cu 17 puncte și 11 recuperări, iar Bogdan Țîbârnă a pus pe tabelă 12 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.