LNBM | Din nou la limită… din nou după ce a avut meciul în mână. SCM U Craiova pierde și cu CSM Tg.Mureș

0
360

SCM Universitatea Craiova este în criză! Formația antrenată de Vitaly Stepanovski a pierdut și al patrulea meci din Liga Națională de Baschet Masculin, din nou la limită… din nou după ce a avut meciul în mână! CSM Târgu Mureș s-a impus în Bănie cu scorul de 70-69. Alb-albaștrii au 0-4, în vreme ce mureșenii au venit la 4-3.

Craiova a început bine, a avut 6-0 în debutul partidei și a terminat primele 10 minute de joc cu un avantaj de 9 puncte (17-8). Ce s-a întâmplat în al doilea act din prima repriză este greu de explicat. Craiovenii au stat cu 1 punct marcaj în sfertul doi până pe final, după ce nu au găsit soluții să spargă apărarea oaspeților. Mureșenii au avut un parțial de 16-0!!! Gazdele s-au trezit după un time-out solicitat în disperare de Stepanovski, iar la pauza mare scorul a fost 27-30.

Alb-albaștrii au răspuns bine după odihnă, au trecut în avantaj, au o serie incredibilă de 13 puncte consecutive și înaintea ultimelor 10 minute de joc gruparea din Bănie conducea cu 50-43. În sfertul 4, oaspeții au recuperat diferența de pe tabelă și au trecut încă o dată la conducere (57-59). Ecartul a crescut în favoarea vizitatorilor și a fost prea târziu pentru Craiova să revină.

Matt Freeman a adunat 18 puncte și 2 recuperări, Vitaliy Zotov a contribuit cu 13 puncte, 7 pase decisive și 4 recuperări, iar Milan Milovanovic terminat în double-double, cu 10 puncte și 10 recuperări (3 ofensive și 7 defensive).

Giordan Watson a revenit pe teren după 270 de zile

Confruntarea cu CSM Tg.Mureș a avut și un moment special. Giordan Watson a revenit pe teren după accidentarea suferită în luna februarie. Baschetbalistul naturalizat al alb-albaștrilor nu mai jucase de 270 de zile. Jucătorul în vârstă de 38 de ani a bifat în meciul de astăzi 23 de minute și 38 de secunde, interval în care a marcat 2 puncte și a avut 3 pase decisive.

Luni se joacă restanța cu CSM Focșani

Următorul meci al echipei SCM Universitatea Craiova va avea loc luni, 13 noiembrie. Oltenii vor întâlni pe CSM Focșani, de la ora 19:00, restanța din prima etapă a campionatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.