Judo | Judokanii de la CSU Craiova s-au întors cu 4 medalii de la Turneul Internațional de Judo Memorialul „Aurel Cîmpeanu”

0
393

La Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu” din Focșani a avut loc în perioada 29 septembrie-1 octombrie unul dintre cele mai importante turnee de judo desfășurate de-a lungul timpului în România – ,,Memorialul Aurel Cîmpeanu”, ajuns la ediția a XX-a.

Invitatul special al acestui eveniment sportiv a fost japonezul Yoshiro Maruyama, dublu campion mondial în 2019 și 2021 (cat. 66 kg). De asemenea, au fost prezenți invitați de marcă din lumea judo-ului românesc și mondial, în frunte cu Alina Dumitru, campioana olimpică de la Beijing 2008, multiplă campioană europeană și medaliată cu bronz la mondiale.

De la acest eveniment nu puteau lipsi nici sportvii de la CS Universitatea Craiova, antrenați de Mihai Voinea. Aceștia s-au întors acasă cu 4 medalii: Aur: Alexia Uşurelu (CSU, cat. -70 kg) şi Lorena Manda (CSU, -48 kg); Argint: Lucia Grama (CSU, -44 Kg U18); Bronz: Bogdan Bîrsan (LPS-CSU, -81kg U16).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.