Superliga | FCU pierde meciul de acasă cu Oțelul

0
586
FOTO: SC OTELUL GALATI

FCU Craiova a pierdut cu scorul de 2-0 meciul jucat pe teren propriu cu Oțelul Galați, vineri, în etapa a 10-a din Superligă. Este prima victorie obținută de trupa pregătită de Dorinel Munteanu de la promovarea în prima ligă.

Craiovenii au dominat prima parte a întâlnirii și și-au creat mai multe ocazii de a înscrie. Blănuță a lovit bara, iar Dur-Bozoancă s-a remarcat la șutul lui Chițu. Oaspeții au replicat prin Alexandru Pop, al cărui șut pe jos a fost respins în corner de Popa.

Jocul s-a schimbat în partea secundă și trupa de la Dunăre a preluat controlul. Fatai a deschis scorul în minutul 62, cu capul, la o centrare a lui Zhelev; iar Bodișteanu a majorat diferența în minutul 80, cu un șut cu stângul expediat din interiorul careului.

FCU: Popa – Compagnucci, Lacroix, D. Henriques, Mascarenhas – Baeten (76, Sidibe), Albu (71, Asamoah), Achim, Van Durmen (71, Bahassa) – Chițu, Blănuță (56, Bauza). Antrenor: Florin Drăgan.

OȚELUL: Dur Bozoancă – Adăscăliței, Yabre (33, Zivulic), Lovric, Zhelev – Ariel Lopez – Cisotti, Teles (46, Jardan) – Tănasă (79, Bodișteanu), Al. Pop (46, Fatai), Maciel (89, Latouchent). Antrenor: Dorinel Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.