Echipa Națională | FRF ocoloște Craiova și cu reprezentativa U21

0
356
FOTO: FRF

După rușinea din Albania (2-3), selecţionata de tineret a României întâlneşte echipele similare ale Armeniei în 13 octombrie (Stadion Giuleşti din Capitală, ora 20:30) şi Finlandei, la 17 octombrie (Stadion Municipal din Sibiu, ora 18:00) în cadrul preliminariilor Campionatului European U21 din 2025.

Tricolorii Under 21 vor disputa primul meci de pe teren propriu, din noua campanie de calificare, pe stadionul din Giulești. Meciul cu Armenia U21 se va juca însă în condiții speciale.

În urma raportului întocmit de Comisia de Disciplină a UEFA la partida România U21 – Ucraina U21, de la EURO 2023, Federația Română de Fotbal a fost sancționată cu plata a 21.000 de euro pentru afișarea în tribune de mesaje provocatoare cu caracter politic și ofensator, scandări rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice. În plus, la primul meci de pe teren propriu, capacitatea stadionului va fi redusă cu 50%, informează frf.ro

Al doilea meci din octombrie, cu Finlanda, se va disputa la Sibiu. Pe Stadionul Municipal tricolorii au jucat anul acesta un meci de pregătire cu selecționata similară a Germaniei.

Echipa naţională de tineret a României face parte din Grupa E a preliminariilor alături de Albania, Elveţia, Muntenegru, Finlanda şi Armenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.