Echipa Națională | România U21 a început cu un rezultat oribil campania pentru Euro 2025

0
419
FOTO: FRF

Naţionala României U21, sub comanda lui Daniel Pancu, a început campania pentru calificarea la un turneu final continental, EURO U21 din 2025, cu un rezultat rușinos în Albania!

Tricolorii mici au pierdut cu scorul de 2-3, după ce au condus cu scorul de 2-0 în minutul 58! Toate cele cinci goluri s-au marcat în partea secundă a jocului.

Dina Grameni a deschis scorul în minutul 47, iar Andrei Borza a mărit avantajul pe tabela de marcaj după o respingere greșită a portarului gazdelor. Românii „s-au tăiat ca maioneza” și albanezii au întors scorul. Gazdele au redus din diferență în minutul 63. Shpendi a scăpat singur cu Sava și a trimis în plasă după ce mingea atinge și un fundaș „tricolor”. În minutul 71, Berisha a prins un șut năprasnic de la peste 25 m și Sava nu a avut nicio șansă (71), pentru ca dezastrul să fie complet, Pajaziti a înscris golul victoriei cu un șut din interiorul careului.

ALBANIA U21: Lilo – Selimaj (Buxhelaj, 46), Bajrami, Dajko, Smajli – Kurtulan (C. Shpendi, 61), B. Ismaili (Pecani, 61), Berisha – Pajaziti (Bibo, 90), S. Shpendi, Rexhepi (Nikaj, 83). Selecționer: Alban Bushi.

ROMÂNIA U21: Sava – Pantea, Ignat, M. Ilie, Borza – Corbu, Vulturar (Cîrjan, 89), Grameni (Filip, 75) – Mazilu, L. Munteanu (C) ( Burnete, 67), R.Ilie (R. Pop, 75). Selecționer: Daniel Pancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.