Superliga | Absenți nemotivați: FCSB – Universitatea Craiova 3-0

0
508

Jucătorii Universității Craiova au mimat fotbalul în această seară și rezultatul de pe stadionul Ghencea spune totul: 3-0 pentru FCSB, scor stabilit încă de la pauză.

În primel 45 de minute, roș-albaștrii s-au distrat cu apărarea Craiovei și au marcat de trei ori. Darius Olaru a deschis scorul în minutul 13 cu un șut la colțul scurt, din pasa lui Octavian Popescu, iar peste alte 8 minute scorul a devenit 2-0 pentru gazde, Radunovic l-a învins pe Popescu din marginea careului de șase metri, cu un șut la lung. Alb-albaștrii au fost inexistenți și scorul a luat proporții în finalul primului mitan, Olaru a făcut „dubla”.

Gazdele s-au mulțumit cu ce au produs în prima parte, nu au mai forțat și i-au cruțat pe Bancu&com de o umilință și mai mare.

Urmează două săptămâni de pauză, timp berechet pentru a repara ce se mai poate repara și a pregăti meciul de acasă cu Sepsi.

FCSB: Tîrnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Ov. Popescu (88, Lixandru), Șut (88, Haruț), Olaru (76, Djokovic) – Băluță (69, Miculescu), Compagno, Oct. Popescu (69, Radaslavescu). Antrenor: Elias Charalambous.

Univ. Craiova: L. Popescu – Ndong (46, Vlădoiu), Zajkov (46, Houri), Badelj, Bancu – Screciu, Al. Crețu (46, Mateiu) – Kurtic, Baiaram (57, Danciu), Mitriță – Ivan (66, Koljic). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.