Superliga | FCU o întâlnește pe Rapid. Dan Vasilică știe cum îi poate răpune pe giuleșteni

0
438

FCU Craiova o va întâlni vineri, de la ora 21.30, pe teren propriu, pe Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru runda cu numărul 7 din Superliga României la fotbal.

Dan Vasilcă, cel care se ocupă în prezent de pregătirea echipei, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul din această seară. Acesta este convins că va fi un meci foarte greu, dar peră ca tradiţia să continue şi să se înregistree o nouă victorie în faţa Rapidului. FCU a câștigat ultimele partide disputate în compania giuleștenilor.

„Este un meci ca absolut toate meciurile pe care le-am avut până acum și sunt convins că și cele care urmează o să fie la fel. Nu este un meci mai dificil față de altele pentru că dacă ne uităm la meciul trecut la loturile și obiectivele Petrolului și Rapid este clar că ar fi trebuit să fie un meci mai greu cu Rapid, chiar dacă s-a dovedit că meciul a fost greu. Nimeni nu face un clasament, și ar fi o eroare, în funcție de obiectivul pe care îl are echipa adversă. Fiecare antrenor își dorește să câștige meciul, dar suporterii își fac planurile în funcție de calibrul adversarului. Pentru noi toate meciurile sunt la fel de grele, arătăm seriozitate și de asta fotbalul este frumos, pentru că este imprevizibil”, a spus Dan Vasilică.

Partida din Bănie va fi arbitrată de o brigadă formată din Cătălin Popa, ajutat la cele două linii de Ferencz Tunyogi și Romică Bîrdeș, iar ca rezervă de Rareş Vidican. În cabina VAR Bogdan Dumitrache și Ciprian Danșa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.