Superliga | Florin Drăgan, despre meciul cu FCSB: „Jucăm cu poate cea mai bună echipă din România”

0
601

FCU Craiova o întâlnește la Târgu Jiu pe FCSB în prima etapă din Superligă, duminică seara, de la ora 21:30. Interimarul Florin Drăgan le-a pus gând rău bucureștenilor și își dorește ca Andrea Compagno să nu joace.

Tehnicinul craiovenilor este convins că elevii lui vor da totul pentru a câștiga toate cele 3 puncte și a ținut să mulțumească publicului gorjean pentru că vor umple stadionul.

„Începem un nou sezon cu o partidă extrem de dificilă, cu poate cea mai bună echipă din România în acest moment. Îi respectăm, dar în același timp noi la Craiova formăm un grup serios, o echipă competitivă. Suntem determinați, motivați, vom juca la Târgu-Jiu, a doua noastră casă, cu un stadion plin. Noi suntem Craiova, cu siguranță că vom face tot ceea ce ne stă în putință să câștigăm cele 3 puncte și, totodată, să facem suporterii fericiți. Oamenii la Târgu-Jiu ne iubesc și am avut rezultate foarte bune acolo. Important e ca la ora jocului să fim sănătoși”, a spus Florin Drăgan.

„Dacă vreau să joace Compagno împotriva noastră? Eu unul nu vreau. Îl cunoaștem și este mai bine pentru noi ca el să nu joace. Obiectivul nostru este accederea în play-off. Am fost la un pas să facem acest lucru în sezonul trecut, dar într-un final nu am reușit. Sper să reușim în acest campionat”a concluzionat antrenorul celor de la FCU.

Partida dintr FCU și FCSB va fi arbitrată de o brigadă formată din Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu și Radu Ghinguleac, iar arbitru de rezervă va fi Bogdan Dumitrache. În camera VAR au fost delegați Cătălin Popa și Ionuț Coza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.