Superliga | Universitatea Craiova a câștigat palmaresul

0
277

Clubul Sportiv Universitatea Craiova are dreptul de a folosi palmaresul sportiv al Universității Craiova și al tuturor derivatelor acestora. Oltenii pot folosi palmaresul istoric în scopuri comerciale și sportive. Decizia a venit astăzi, la Curtea de Apel de la Timișoara.

Hotărârea este executorie, dar poate fi contestată de clubul patronat de Adrian Mititelu în termen de 30 de zile.

Iată decizia luată de judecătorii din Timișoara:

„Respinge apelul formulat de apelantul-intervenient acesoriu CLUB SPORTIV U CRAIOVA SA. Admite apelul formulat de apelantul-reclamant CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA împotriva sentinței civile numărul 149/23.05.2017 pronunțat de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 11665/63/2014**.

Schimbă în parte decizia apelată în sensul că admite în parte acțiunea formulată de reclamantul CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA în contradictoriu cu pârâta FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA prin lichidator judiciar AGENȚIA DE INSOLVENȚĂ S.P.R.L. și constantă că reclamanta deține dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și a tuturor derivatelor acestuia, precum și dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale și sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova și toate derivatele acestuia. 

Menține în rest dispozițiile sentinței apelate. Cu recurs, în 30 de zile, de la comunicare, care se va depune la Curtea de Apel Timișoara. Pronunțată la data de 10.07.2023, prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței”.

Această decizie luată de judecătorii din Timișoara vine după ce Universitatea Craiova a cerut în instanță recunoașterea faptului că deține întregul palmares al clubului din 1948 până în 1991.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.