UEFA Euro U21 | România a pierdut și disputa cu Ucraina

0
333
FOTO: UEFA

Echipa naţională U21 a României a pierdut sâmbătă, la Bucureşti, scor 0-1, meciul din grupa B cu echipa similară a Ucrainei. Tricolorii mici sunt ca și eliminați de la competiția pe o organizează împreună cu Georgia.

România a deținut controlul în prima parte a întâlnirii, dar ocaziile mari le-au aparținut ucrainenilor. Oaspeții ne-au iertat în trei rânduri,de fiecare dată din poziție unu la unu cu Târnovanu, prin Kashchuk (de 2 ori) și Kryskiv. Cel mai periculos jucător din tabăra tricoloră a fost Jovan Markovic. Atacantul Universității Craiova l-a pus la grea încercare pe Trubin, portarul celor de la Shatior Dontesk.

Ucraina a presat și a fost aproape de gol la transversala lui Sikan. Băieții lui Săndoi s-au stins pe parcursul reprizei secunde și meciul se îndrepta spre un 0-0… iar când nimeni se mai aștepta, a picat și golul. Victor Dican și-a introdus mingea în propria poartă după o centrare venită de pe stânga.

ROMÂNIA: Târnovanu – Pantea, Racovițan, Dican, Țicu – Lixandru (82, Vlad Pop), Screciu (82, Cîmpanu) – Ișfan, Munteanu (57, Albu), Petrila (57, Oct. Popescu) – Markovic (68, Birligea). Antrenor: Emil Săndoi

UCRAINA: Trubin – Sych, Batahov, Talevierov, Vivcharenko – Bondarenko (86, Ocheretko), Brazhko (86, Zhelizko) – Kashchuk (77, Viunnyk), Sudakov, Kryskiv (68, Braharu) – Sikan (68, Vanat). Antrenor: Ruslan Rotan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.