Superliga | Sorin Cârțu a plecat de la Universitatea Craiova. Anunțul făcut într-o conferință de presă

0
214

Sorin Cârțu a părăsit funcția de președinte la Universitatea Craiova și s-a retras din fotbal! Anunțul a fost făcut chiar de fostul mare jucător al Științei într-o conferință de presă. 

„Să înțeleg că nu e niciun fel de surpriză. Am ținut neapărat să vi-l dezvălui, e un eveniment în viața mea. Nici nu vreau să se facă nu știu ce comentarii. Cel mai bine este să luați efectiv de bun ceea ce transmit eu. Am decis să ies din fotbal. Adevăratul motiv pentru care o fac este dat de cei peste 55 de ani pe care i-am petrecut în fotbal. Trecând în domeniul ăsta prin toate trăirile și prin toate stările, de fotbalist, de antrenor și de conducător, cum am fost în ultimii patru ani și jumătate. Am zis să vorbesc ceea ce simt în momentul ăsta. Sunt peste 55 de ani de fotbal, sunt mândru de ce am realizat în acest domeniu, în stadiile pe care le-am trecut”, a anunțat Sorin Cârțu, în cadrul unei conferințe de presă.

Sorin Cârțu este antrenorul care a adus ultimul titlu în Craiova, în 1991, când echipa a realizat eventul, iar în ultima periaoadă a acumat mai multe funcții în cadrul clubului din Bănie: antrenor, director tehnic, președinte…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.