Superliga | 𝐓𝐇𝐄 𝐋𝐈𝐎𝐍 𝐈𝐒 𝐁𝐀𝐂𝐊! Alexandru Mitriță va avea parte de o prezentare de gală

0
343

Alexandru Mitriță a semnat un contract pe trei ani cu Universitatea Craiova. Fotbalistul revine, astfel, în campionatul României, după patru ani și jumătate de absență, în februarie 2019 fiind transferat de New York City.

Oltenii îi vor organiza „Piticului atomic“ o prezentare în stil de mare jucător. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului din Bănie.

„Alex Mitriță te cheamă în Piața ‘Mihai Viteazul’ marți, de la ora 19.30. Tu ce îi răspunzi? Aici este orașul în care s-a născut. Aici a învățat ce înseamnă iubirea pentru Știința. Aici a trăit cele mai mari bucurii și emoții. ‘Piticul atomic’ revine în locul în care îi bate inima cel mai tare, în ritm de samba. Aici, la Craiova!

Ne-a fost dor de tine, Alex! Știm că și ție de noi! Acum, hai să ridicăm împreună din nou Oltenia în picioare!

De asemenea, vom avea parte și de un turneu special ‘Și eu vreau să fiu Mitriță’ dedicat tuturor puilor de ‘lei’ cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Fii alături de noi și fă primul pas spre echipa fanion a Olteniei, Știința Craiova!

Rămâneți cu ochii pe paginile noastre de socializare că vom reveni cu noi amănunte“, se arată într-o postare a alb-albaștrilor pe pagina oficială a clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.