Superliga | FCU câștigă cu FC Argeș. Piteștenii sunt cu un picior în Liga 2

0
264

FCU Craiova a câștigat cu scorul de 2-1 meciul jucat pe teren propriu cu FC Argeș în penultima etapă din play-out-ul Superligii.

Au fost două reprize diametral opuse în Bănie. Băieții lui Nicolo Napoli au fost vioara întâi în prima repriză și au intrat la pauză cu scorul de 2-0. Aurelian Chițu a deschis scorul în minutul 13 cu un șut la colțul lung după o pasă excelentă primită de la Bauza, pentru ca tot el să majoreze avantajul în minutul 32, șut plasat la colțul lung, mingea a lovit și bara înainte să intre în poartă.

Piteștenii au ieșit mai motivați de la cabine și au redus din diferență în minutul 58. Mario Zebic a pus capul la centrarea din corner a lui Calcan și l-a învins pe Popa. Oaspeții au prins curaj și au avut posesie, însă nu au pus în real pericol poarta craioveană.

S-a terminat 2-1 și FCU revine pe primul loc în play-out. De cealaltă parte, cei de la FC Argeș au mari emoții în privința rămânerii în prima ligă.

FCU Craiova: R.Popa – Negru, Duarte, Henriques (88, Sidibe), Mascarenhas – Albu, Achim – Baeten (46, Bahassa), Bauza, Ganea (83, Van Durmen) – Chiţu. Antrenor: Nicolo Napoli.

FC Argeş: Straton – Jakolis, Turda, Brendon (79, Koubemba), Rizzi – Mimito (46, Pîrvu), Zebic, Creţu (46, Jobello) – Calcan, Garita, Bertrand (46, Bassong). Antrenor: Bogdan Vintilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.