Volei | Ce thriller în Polivalentă! | Craiova bate Steaua și egalează situația la general

0
593

SCM Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 3-2 meciul 2 din semifinala cu Steaua București contând pentru semifinalele campionatului național de volei masculin Divizia A 1. Scorul la general este 1-1, iar meciul care va decide finalista se va juca în Capitală.

Meciul din Sala Polivalentă a fost nebun, dramatic… s-a întins pe o durată de 2 ore și 19 minute, iar victoria băieților lui Dănuț Pascu a venit după o fază analizată de sistemul challenge (video arbitrajul în volei).

Steliștii au fost în avantaj în primul set și au închis cu 25-17. Craiovenii s-au trezit, au luptat exemplar pentru fiecare minge și au răspuns pe tabelă cu 25-18. Setul al treilea a fost echilibrat, ambele echipe s-au aflat la conducere, dar cei care și-au trecut în cont setul au fost alb-albaștrii (25-22). Craiova a început bine și setul al patrulea (5-2), însă oaspeții au revenit pe tabelă și au împins soarta partidei în decisiv.

Setul decisiv a fost pe muchie de cuțit. Steaua s-a aflat în avantaj la schimbul terenului (7-8), Craiova a trecut în fața cu 12-10, apoi s-a restabilit egalitatea (12-12). Oltenii au avut minge o primă minge de meci la 15-14, după un serviciu în fileu al adversarilor (anulată de oaspeți), iar la a doua minge de meci Lică&com. au solicitat challenge pentru că un jucător de la Steaua a călcat cu piciorul în terenul Craiovei. După multe minute de parlamentări, punctul a fost dar Craiovei și s-a declanșat bucuria. Oaspeții au protestat îndelung decizia brigăzii de arbitri, dar aceasta nu a mai fost schimbată.

CRAIOVA: Viiber 4 puncte, Vălin 6, Vinicius jr. 19, Lică 15, Lupu 10, Kovacevic 19 – Diaconescu (L). A mai intrat: Teleleu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.