LNBM | SCM Universitatea Craiova a pierdut la mare luptă primul meci din play-off cu U BT Cluj

0
265
FOTO: Manases Sandor/u-bt.basketball

Prestație solidă pentru SCM Universitatea Craiova în primul meci din seria cu U BT Cluj – contând pentru sferturile de finală ale Ligii Naționale de Baschet. Meciul al doilea va avea loc vineri, 14 aprilie, de la ora 19:00, tot pe Someș.

Craiova a început cu un surprinzător 7-0 partida din BT Arena, însă ardelenii au preluat conducerea și au terminat în avantaj primele 10 minute, scor 24-21. Oltenii au revenit pe moment la timona partidei (24-29), dar clujenii au întors scorul pe tabelă și au intrat la cabine cu scorul de 41-36.  Trupa lui Vitaly Stepanovski nu s-a dat bătută și a surprins în continuare prin evoluția sa. Alb-albaștrii au restabilit egalitatea și înaintea secvenței decisive scorul pe tabelă a fost 63-63. Ultimele zece minute au fost echilibrate, cu un final de muchie de cuțit și cu o victorie a clujenilor cu 86-81.

Topias Palmi a terminat meciul cu 22 de puncte, Cortez Edwards a totalizat 19 puncte și 10 pase decisive, în vreme ce Dimitrije Nikolic și Milvoje Mijovic au adăugat 14, respectiv 12 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.