LNBM | SCM Universitatea Craiova caută revanșa cu CSM Constanța

0
355
FOTO: CSM CONSTANȚA BASCHET

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova primește replica formației CSM Constanța, miercuri, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Craiova. Meciul contează pentru prima etapă din returul Top 10 – Liga Națională.

Formația pregătită de Vitaly Stepanovski are mare nevoie de victorie în lupta pentru un loc cât mai bun în play-off. Alb-albaștrii au în momentul de față un bilanț de 5 victorii și 8 înfrângeri. Constanța vine în Bănie de ultima poziție (10) cu 3-10 la general, dar are totuși un moral bun în fața oltenilor după cele două victorii din meciurile directe din actuala stagiune (78-77 în Cupa României și 72-70 în meciul tur din Top 10).

Oltenii vin după un eşec pe terenul Voluntariului, scor 84-76, și nu mai are voie la pași greșiți. De partea cealaltă, gruparea de la malul Mării a cedat în ultimul meci jucat în campionat, 74-78, la Sibiu.

În partida de mâine seară debutează în fața proprilor suporteri și Deondre Parks, cel care are rolul de a-l înlocui pe Watson până la finele sezonului. Acesta a debutat oficial în LNBM în meciul de la Voluntari, meci încheiat cu 9 puncte, în 11 minute și 41 de secunde petrecute pe parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.