Superliga | FCU pierde la Sibiu. Calificarea în play-off se decide la Sfântu Gheorghe

0
382
FOTO: Macrea Valentin | SPORT PICTURES

FCU Craiova a pierdut cu scorul de 1-0 la Sibiu meciul cu FC Hermannstadt în ultima etapă din sezonul regulat al Superligii. Cu același scor a pierdut și Sepsi la FCSB, astfel că joi vom avea o finală pentru ultimul loc care duce în play-off. Trupa lui Napoli are un punct avans și poate face și egal la Sfântu Gheorghe.

A fost o primă repriză spectaculoasă, cu ambele echipe aproape de gol. Gabi Iancu a tras în transversală în minutul 7, apoi a venit rândul lui Bahassa să lovească bara. Francezul a tras din interiorul careului în stâlpul din stânga lui Letica.

Repriza secundă a început la fel de intens, iar Mino Sota a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 50. Balonul trimis de acesta spre poartă a fost scoasă cu piciorul de Gurău. FCU a replicat prin Giovanni Piccolomo, care a lovit transversala (61). Gazdele au deschis scorul în minutul 69, Dani Henriques a trimis în propria poartă centrarea lui Balaure.

Hermannstadt: Letica – Butean (26, Medina), Bejan, Stoica, Opruț –  Biceanu (86, Issah), Sota Mino – Balaure (86, Petrescu), Iancu (74, Limaj), C. Popescu – Paraschiv (86, Babic). Antrenor: Marius Măldărășanu.

FCU Craiova: Gurău – Negru (87, Blănuță), Duarte, Henriques, Mascarenhas – Vl.Achim (73, Bauza), Albu (87, Zanfir) – Baeten (40, Giovanni), Bahassa, Ganea (72 Sidibe) – Chițu. Antrenor: Nicolo Napoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.